schrijven voor internet
 
 
Taalcentrum-VU Schrijven voor het web.
Verschillende tekstsoorten schrijven en redigeren: informatieve teksten, wervende teksten, blogs. Structuur aanbrengen: korte tekstblokken, heldere koppen. Webteksten inkorten en samenvatten: zo schrap je bijzaken. Aantrekkelijk schrijven voor het web: actief, aansprekend, dynamisch. SEO schrijven: zoekmachineoptimalisatie. Weet waar je lezers naar op zoek zijn: zoekmachinevriendelijk schrijven SEO.
Effectief en begrijpelijk schrijven voor het web B1-niveau.
Klaas Dolman, Gemeente Gorinchem, 14 oktober 2013.: Voor onze webredacteuren en medewerkers van communicatie verzorgde de The Internet Academy een praktische en vooral productieve in-companytraining. Een goede basis voor beginners en handige tips en inzichten voor de meer gevorderden. Lance op den Camp, Kluwer Schulinck, 14 november 2013.: Voor ons er veel werk te doen. We gaan ermee aan de slag! Francis Langenberg, provincie Utrecht, 9 juni 2014.: De cursus Effectief schrijven voor het web is een leuke cursus waar je veel van opsteekt.
Onmisbare tips voor als u gaat schrijven voor het web.
Bereid het webteksten schrijven goed voor. Bij het webteksten schrijven is het, net als bij alle andere vormen van schrijven, van belang dat u een goed idee hebt waarover u wilt schrijven. Maar bij het schrijven voor het web komt nog iets meer kijken. Temeer wanneer het wenselijk is dat de teksten die u gaat schrijven voor internet gevonden worden in Google.
Schrijven voor het web @ Richtlijnen en stijlgidsen.
Wat wil jij leren? Leren Computers en Internet Website maken Richtlijnen en stijlgidsen Schrijven voor het web. Schrijven voor het web. Hoe schrijf ik een internetartikel. Schrijf artikelen over je specialisatie. En plaats ze op verschillende websites. Zo vergroot je je naamsbekendheid!
Schrijven voor internet De Redactie.
Interviews met cursisten. u bent hier: Home de redactie trainingen alle trainingen Schrijven voor internet. Schrijven voor internet. In de training Schrijven voor internet leer je hoe je de schermlezer het best bedient en hoe je hem of haar optimaal blijft boeien.
Leren schrijven voor het internet? Taalhelden.
Schrijven voor het internet is anders dan schrijven op papier. Je moet rekening houden met de korte aandachtsspanne van een gemiddelde lezer, de tekst moet plezierig leesbaar zijn op een scherm, en de combinatie tekst en beeld is erg belangrijk.
Schrijven voor internet Zakelijk Schrijven.
In het overzicht kun je eenvoudig zien hoe ver je al bent en hoeveel lessen je nog te gaan hebt. Als je de online cursus Schrijven voor internet hebt afgerond, heb je toegang tot je persoonlijke digitale instituutscertificaat. Wil je bij je online cursus Schrijven voor internet ook graag persoonlijke feedback ontvangen van de trainers van Zakelijk Schrijven?
Verkoopteksten Schrijven voor het Internet IMU.nl.
Home Internet Marketing Kennisbank Webteksten schrijven Verkoopteksten Schrijven voor Internet. Reageer en Deel! Verkoopteksten Schrijven voor Internet. 29 december 2014. Je hebt een website en je gaat nu beginnen met het optimaliseren van je conversie. Je hebt een redelijk aantal bezoekers maar het percentage dat uiteindelijk besluit om een aankoop bij je te doen of contact op te nemen is nog te laag.

Contacteer ons

Zoeken naar schrijven voor internet